Aanleg zwembaden bij een zwembadbouwer met ervaring

Is uw droom een eigen zwembad? Twijfel dan niet! Een eigen zwembad aanleggen hoeft niet langer een droom te blijven. Jarenlange ervaring met oog voor detail heeft van Nijs zwembadbouw een betrouwbare partner gemaakt voor de aanleg van uw zwembad.

Verschillende nominaties als zwembadbouwer van het jaar zijn een bewijs voor de goede kwaliteit en de degelijke afwerking.

Wij koppelen kwaliteit en service aan onovertroffen maatwerk. Het resultaat zijn bouwkundige zwembaden in verschillende vormen:

Zwembaden zijn  de perfecte blikvanger in een tuin en kunnen perfect geïntegreerd worden in een tuin. Verschillende bouwkundige soorten en uitvoeringen zijn mogelijk. Bovendien hebt u ook een grote keuze bij de te plaatsen onderdelen gaande van de soort ontsmetting van het zwembadwater tot de kleur van de verlichting en het gebruikte materiaal voor de afwerking. Neem vrijblijvend met ons contact op.

Bouwkundige zwembaden aanleggen

Het klantenbestand van Nijs Zwembadbouw is divers. “We verzorgen het volledige zwembad aanleggen tot in de kleinste details, inclusief technieken, filters en een zwembadstofzuiger. Maar wie handig is en graag wat meer zelf wil doen, helpen we eveneens graag verder. Veel zelfbouwers rekenen bijvoorbeeld op ons voor de waterdichting en de technieken,” zegt Roel.

Meedenken bij het aanleggen van uw zwembad

U droomt van een zwembad, maar heeft geen idee hoe dat er precies moet uitzien? “Geen probleem, wij denken op basis van jarenlange ervaring mee over het ideale zwembad,” zegt Kristof.
“En indien nodig, gaan we graag een stapje verder en nemen we ook de bestrating en tuinaanleg voor onze rekening, zodat heel het plaatje perfect klopt.”

Wij zijn reeds meerdere jaren bekroond als "Belgische zwembadbouwer van het jaar".  Dit is hét bewijs dat wij zowel qua kwaliteit als originaliteit zeer veel belang hechten aan onze projecten. Wij trachten steeds om voor ieders budget het zwembad van uw dromen te kunnen realiseren.  Ook voor totaalprojecten bent u bij ons aan het juiste adres.  Met een tuinarchitect binnen onze firma hoeft u slechts 1 bedrijf te contacteren om uw volledige tuin om te toveren tot uw droomproject.  Niet enkel nieuwe projecten, maar ook zwembadrenovaties nemen wij graag voor onze rekening. Wil u één van onze projecten zelf komen bezichtigen, stuur ons gerust een mailtje of bel ons.

U kan bij ons ook terecht voor het onderhoud van zwembaden niet door ons aangelegd, eveneens onderhoudscontracten kunnen bij ons afgesloten worden.