Openbare zwembaden

Een openbaar zwembad plaatsen is een stuk minder eenvoudig dan een privézwembad bouwen. De VLAREM regelgeving stelt heel wat eisen waaraan het zwembad moet voldoen, zowel op het vlak van desinfectie als opbouw. De waterkwaliteit geniet topprioriteit en dient geregeld nauwkeurig en handmatig gemeten te worden door erkende labo’s.

Enkel dan kan het bad voldoen aan de VLAREM-normen en kan er een hoge waterkwaliteit gegarandeerd worden. Dit alles vergt duidelijk iets meer onderhoud dan een privébad.

Nijs zwembadbouw neemt alles voor zijn rekening; van bouw en installatie tot het onderhoud van het zwembad. Een openbaar zwembad of een totaal(wellness)project, het maakt ons niet uit. Wij behaalden al erg mooie resultaten met buitenzwembaden aan campings en privéwoningen; een bijkomende jacuzzi zorgde hier en daar voor een dimensie van wellness.

Voor de openbare markt plaatsen wij zowel zwembaden als inbouw-overloopjacuzzi’s. Deze laatste vallen eveneens onder de VLAREM regelgeving en moeten ook over een degelijke filterinstallatie beschikken om altijd aan de normen van waterkwaliteit te kunnen voldoen.

Beeldgalerij Openbare zwembaden

meer beelden