Overloopzwembaden

Strak, schitterend en luxueus; deze woorden typeren overloopzwembaden die toch altijd net dat tikkeltje extra hebben. Het water staat op hetzelfde niveau als het omliggende terras of gazon. Hierdoor krijgt het wateroppervlak een spiegeleffect dat elk zwembad een onmiddellijke upgrade oplevert naar een hogere categorie.

De aanleg

Bij Nijs zwembadbouw zijn we met overloopzwembaden niet meer aan ons proefstuk toe. Doorheen de jaren vergaarden we voldoende kennis om ons te mogen voorstellen als specialist in dit type baden. We bouwen ze volledig op maat met een overloop aan één of meerdere zijden van het bad.

Een schitterend overloopzwembad in de tuin is een echte eyecatcher. Het bad integreren in een afhellende tuin behoort perfect tot de mogelijkheden. Wij creëren voor u een prachtig zicht, over het water heen, op de lager gelegen gebieden. De keuze van alle te plaatsen onderdelen ligt volledig bij u.

U bepaalt niet enkel het materiaal voor de afwerking maar ook de manier waarop u het zwembadwater wil ontsmetten tot en met de kleur van de verlichting toe.

Beeldgalerij Overloopzwembaden

meer beelden